Naast twee Gouden Kalveren-nominaties is ook de filmposter van Morgan Knibbe’s Those Who Feel the Fire Burning genomineerd voor een prijs! De film maakt kans op de 15e VPRO Cinema Afficheprijs, een publieksprijs voor de beste filmposter van het jaar. Een vakjury met o.a. cameraman Hoyte van Hoytema, regisseur Martin Koolhoven, art director Jan Roelfs en kostuumontwerpster Jany Temime kozen de posterĀ uit een kleine zestig posters voor speelfilms en documentaires.

De genomineerde poster is gemaakt door Jom Semah en Morgen Knibbe zelf. Andere genomineerden zijn de posters van Aanmodderfakker, Brozer, J.Kessels en Prins. Op cinema.nl/afficheprijs kan tot en met woensdag 30 september 2015, 12.00 uur worden bepaald wat het beste Nederlandse filmaffiche is van het afgelopen jaar. Stemmers maken ook nog eens kans op prijzen, waaronder 2 kaarten voor het Gala van de Nederlandse Film.

De winnaar van de 15e VPRO Cinema Afficheprijs (bestaand uit een bedrag van 2.500 euro en een wisseltrofee) wordt donderdagavond 1 oktober bekend gemaakt in de NFF Talkshow gepresenteerd door Art Rooijakkers.