Sergio Herman, FUCKING PERFECT, de documentaire over de gelijknamige driesterrenchef, zal op 11 juli in Nederland op DVD verschijnen. De film die op het filmfestival van Berlijn 2015 in première ging is inmiddels door meer dan 30.000 mensen in Nederland bezocht.

Topchef Sergio Herman neemt op het hoogtepunt van zijn carrière een radicale beslissing: hij sluit de deuren van zijn driesterrenrestaurant Oud Sluis. Het ritme van dag in dag uit, achttien uur per dag in de keuken zwoegen breekt hem op; hij heeft nauwelijks tijd voor zijn kinderen, vrouw, familie en vrienden. Stilzitten kan hij niet, dus het is tijd voor een nieuwe uitdaging.
De documentaire van Willemiek Kluijfhout (L’amour des Moules) is een eerlijk en intiem portret van de strijd van een rock ’n roll chef die voor een grote verandering staat. De existentiële vragen en twijfels waar hij voor staat zijn voor ieder van ons herkenbaar. Sergio Herman, FUCKING PERFECT is een onthullend verhaal over perfectionisme, ambitie en offers.

Pre-order hem hier!