Oproep woon- en zorgcentra The Mole Agent

Naast dat The Mole Agent een charmante, grappige en ontroerde film is, dient de documentaire als goed uitgangspunt voor een gesprek over eenzaamheid onder ouderen, juist in deze tijd een belangrijk thema. We roepen daarom graag alle woon- en zorgcentra op zich bij ons te melden bij interesse in een vertoning van The Mole Agent.

In VPRO Mondo laat Adelheid Roosen zich lovend uit over The Mole Agent. De theatermaakster stelt dat de documentaire door alle medewerkers en bewoners van zorgcentra gezien moet worden, omdat de film juist voor deze doelgroep voor veel herkenning en waardering zal zorgen. Bekijk hier het item van VPRO Mondo over The Mole Agent.

In de droogkomische Chileense documentaire The Mole Agent neemt een 83-jarige man als ‘spion’ zijn intrek in een bejaardenhuis, om te controleren of er netjes met de bewoners wordt omgegaan. Wat begint als een detectiveverhaal biedt gaandeweg een intieme blik op affectie en eenzaamheid op hoge leeftijd. Voor meer info over The Mole Agent klik hier.

Een vertoning van The Mole Agent organiseren? Neem dan contact op met Safirah Dijkstra via safirah@cinedeli.nl of 020 4207123.