Gisteravond waren viooltalent Noa Wildschut en haar familie, de hoofdpersonen uit de documentaire A Family Quartet, te gast bij Matthijs van Nieuwkerk in De Wereld Draait Door.

De aanleiding is de wereldpremière van de documentaire A Family Quartet die Simonka de Jong (The Only Son) over het gezin en in het bijzonder Noa maakte. De documentaire gaat vanavond in première tijdens het Nederlands Filmfestival en zal vanaf donderdag 28 september in filmtheaters door het hele land te zien zijn. Sowieso is er deze week veel aandacht voor de documentaire in de landelijke media: o.a. De Telegraaf, Trouw (interview met Simonka), NRC en de Volkskrant (interview met Noa) schreven over de film en eerder was Noa te gast bij Podium Witteman.

Bekijk het item in DWDD hier terug.

Voor een volledig overzicht van filmtheaters waar A Family Quartet te zien is, kun je terecht op de speciale filmpagina. Op zondag 24 september zullen er alvast twee speciale voorpremières zijn in De Balie (met nagesprek regisseur Simonka de Jong) en Filmtheater Hilversum (met nagesprek Noa Wildschut).