Maar liefst vier titels van Cinema Delicatessen zijn vanaf nu op DVD verkrijgbaar. Zowel CITIZENFOUR, Something Better to Come, The Look of Silence als Het Nieuwe Rijksmuseum: De film zijn nu te koop, onder andere via Bol.com.

Het Nieuwe Rijksmuseum: De film
De met de Zilveren Nipkowschijf en het speciale Gouden Kalf onderscheiden documentairereeks Het Nieuwe Rijksmuseum krijgt een grootse finale met Het Nieuwe Rijksmuseum: De film. Winnaar van de IDFA Award for Best Dutch Documentary (2014).

CITIZENFOUR
Een beklemmende documentaire thriller van Laura Poitras over de onthullingen van Edward Snowden: een schandaal waarvan de volle omvang tot op heden nog altijd niet duidelijk is. Winnaar van de OSCAR voor Beste Documentaire.

The Look of Silence
Na de met prijzen overladen documentaire The Act of Killing (2012) vervolgt regisseur Joshua Oppenheimer zijn onderzoek naar de Indonesische omgang met de massamoord op een miljoen (vermeende) communisten in 1965 en 1966. Winnaar van meer dan 40 internationale filmprijzen!

Something Better to Come
De prijswinnende documentairemaker Hanna Polak volgt veertien jaar lang het tienermeisje Yula en haar lotgenoten, die leven op de grootste vuilstortplaats van Europa. Ontving de Special Jury Award op het IDFA en meer dan 20 internationale filmprijzen!