Per 1 maart zijn wij op zoek naar een Assistent logistiek, productie en marketing (1 fte. 40 uur per week)

Over Cinema Delicatessen
Stichting Cinema Delicatessen is een distributeur van documentaire films, waarbij de focus ligt op het uitbrengen van  documentaires in de filmtheaters en bioscopen in Nederland en België. Documentaires zijn vaak van hoge artistieke en inhoudelijke kwaliteit en zijn niet vanzelfsprekend commercieel uit te brengen. Enkele van de documentaires die Cinema Delicatessen in recente jaren uitbracht: Joshua Oppenheimers tweeluik The Act of Killing en The Look of Silence, Oscarwinnaar CITIZENFOUR en Oscargenomineerde I Am Not Your Negro en de bioscoophits Sergio Herman: Fucking Perfect en Kedi. En onder de Nederlandse films onder andere de IDFA Winnaars Het Nieuwe Rijksmuseum: de film en A Strange Love Affair With Ego en Those Who Feel The Fire Burning.
Daarnaast specialiseert Cinema Delicatessen zich in het organiseren van filmevenementen rondom documentaires, zoals het houden van besloten vertoningen voor doelgroepen en verenigingen, speciale voorstellingen op festivals en filmtours langs de grote of kleine filmtheaters in Nederland.
Tenslotte fungeert Cinema Delicatessen ook als belangrijk adviesorgaan voor jong talent, nieuwe filmmakers, alsook buitenlandse filmmakers voor wie de filmdistributie in Nederland lastig te doorgronden is.

Cinema Delicatessen is een kleine organisatie met een wisselende werkdruk, een goede sfeer en leuke collega’s.  Het kantoor is gevestigd in de wijk Westerpark in Amsterdam. Er werken 3 vaste medewerkers en 1 freelancer.

Functieomschrijving
De assistent logistiek, productie en marketing speelt een grote rol in de logistieke distributie van de films,  de financiële afhandeling en administratie van de filmvertoningen en ondersteunen van de sales, marketing en publiciteit. Ook spelen de gangbare zaken op kantoor zoals de telefoon opnemen, post sorteren, en algemene officewerkzaamheden een rol. De functie is erg divers en dynamisch want je werkt in een klein team.

Taken & verantwoordelijkheden
Logistiek: Logistiek beheer van onze films en promotiematerialen

Productie:  DCP, Blu-ray, DVD en bestanden voor VOD

Marketing ondersteuning: uitvoerende marketing, drukwerkbegeleiding, aansturen publiciteit
Administratiewerkzaamheden: office beheer, facturatie, administratie, info-adres beheren

Functie eisen
HBO werk en denkniveau
Speciale liefde voor documentaires
Technisch onderlegd: kennis van postproductie en bestandsformaten
Kennis van MACCS (bookingsprogramma) is een pré
Goede communicatieve vaardigheden
Enkele jaren relevante werkervaring in filmdistributie is een grote pré
Beheersing van het Nederlands en het Engels
Geen 9-5 mentaliteit

Arbeidsvoorwaarden
Er wordt gestart met een fulltime contract voor 6 maanden, met een optie op verlenging. Er is een maand proeftijd. Salaris wordt in overleg vastgesteld en is afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Contactgegevens
Voor vragen over de vacature of de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Anne Vierhout per mail op anne@cinemadelicatessen.nl

Solliciteren
De functie is per 1 maart beschikbaar. De deadline om te solliciteren is 11 februari. We ontvangen graag per e-mail een brief waarin je aangeeft waarom juist jij de meest geschikte kandidaat bent voor deze functie en wat je motiveert om bij Cinema Delicatessen te willen werken. Je kunt de brief, voorzien van een CV, richten aan Anne Vierhout.