CatVideoFest komt terug naar Nederland!

Een compilatie van de allerleukste kattenfilmpjes, samengesteld uit ontelbare uren van unieke ingezonden filmpjes, animaties en muziekvideo’s. Over de hele wereld vinden vertoningen plaats en een deel van de inkomsten wordt afgestaan aan lokale organisaties voor de opvang van katten en dierenwelzijn.

Vorig jaar brachten wij deze kattensensatie voor het eerst naar Nederland en de belangstelling was overweldigend. Er deden bijna 60 filmtheaters mee en in totaal zagen bijna 10.000 mensen de kattenfilmpjes op het grote doek! Dit jaar op wereld Kattendag (8 augustus) is de film terug in de filmtheaters, zodat je met z’n allen weer op groot scherm de leukste kattenfilmpjes kan kijken!

Ook dit jaar hebben verschillende filmtheaters en kattenorganisaties weer acties opgezet. Zo kan je weer je leukste, grappigste en gekste kattenfilmpje van jouw kat insturen naar filmtheater LantarenVenster Rotterdam. Stuur voor 3 augustus jouw beste kattenfilmpje (niet langer dan 2 minuten, het liefs via wetransfer.com) naar mail@lantarenvenster.nl ovv CatVideoFest en maak kans op een prijzenpakket vol extravagante kattencadeaus! Op 8 augustus wordt bij de voorstelling van CatVideoFest 2020 om 19:00 u de winnaar bekend gemaakt. Daarnaast organiseert Pebbles Kitty Cat Cafe Rotterdam een leuke actie! Op vertoon van je CatVideoFest bioscoopticket krijg je daar van 8 t/m 31 augustus per persoon per kaartje 50% korting op je entree.

Daarnaast kan je binnenkort 2 vrijkaartjes winnen via het Instagram account van Catmom.nl. Zie hier alvast een leuke blogpost op hun website over kattenfilmpjes en houd hun Instagram in de gaten!

Hier vind je een overzicht van alle filmtheaters waar CatVideoFest 2020 te zien is.