NFF on Tour

Vanaf 2 oktober zal het Nederlands Film Festival van start gaan met een speciale tour door het hele land! Ter viering van hun 30-jarig jubileum wordt u verrast met een spetterende tour, waarin u een indringende speelfilm, een meeslepende documentaire en twee korte films worden aangeboden.

In uw eigen bioscoop of filmtheater kunt u het Nederlands Filmfestival beleven met de speelfilm SCHEMER met in de hoofdrol o.a. Gouden Kalf winnaar Robert de Hoog, Matthijs van de Sande Bakhuyzen en Gaite Jansen (In Therapie). De documentaire DE LEUGEN zorgt naast een intrigerend verhaal voor onverwachte muzikale verrassingen. Verder twee korte films uit de nieuwe serie van NTR (voorheen NPS) Kort. Ook NTR KORT viert een jubileum: in 2010 verschijnt de tiende editie en zal de honderdste korte film in première gaan.

Dit bijzondere filmprogramma is te zien in ruim twintig bioscopen en filmtheaters in het land en wordt u aangeboden voor de speciale prijs van € 15,–

De kaarten kunt u bestellen en of kopen bij de desbetreffende theaters. Kijk voor meer informatie op de website van het gewenste theater, zie daarvoor de lijst hieronder.

NFF on Tour is een initiatief van het Nederlands Film Festival in samenwerking met Cinema Delicatessen, CinemaNet en Independent.

De tour is te zien in:
 

STAD
THEATER*
DATUM

Apeldoorn
Gigant
3 okt

Amsterdam
Tuschinski
3 okt

Amsterdam
Ketelhuis
3 okt

Arnhem
Focus
2 okt

Breda
Chassé
3 okt

Delft
MustSee
3 okt

Den Bosch
Verkadefabriek
3 okt

Den Haag
Filmhuis Den Haag
3 okt

Deventer
De Keizer
3 okt

Enschede
Concordia Cinema
10 okt

Haarlem
Filmschuur
10 okt

Hilversum
Filmtheater
3 okt

Groningen
Pathé
3 okt

Leeuwarden
Filmhuis
3 okt

Maastricht
Lumière
3 okt

Rotterdam
Schouwburgplein
3 okt

Tilburg
MustSee
3 okt

Zaandam
Pathé
3 okt

Zwolle
Fraterhuis
3 okt