Ants on a Shrimp

Kristallen Film – al meer dan 10.000 bezoekers!

Wereldpremière Berlinale, 2016

‘It isn’t quite as good as eating at Noma, but it’s the closest we’ll probably ever get.’ – ★★★★★, Eater

‘Een enerverende race tegen de klok’ – ★★★★, Het Parool

‘Dekkers’ zorgvuldig gemaakte documentaire ziet er fantastisch uit’ – de Volkskrant

Japan – januari 2015: één van de beste restaurants ter wereld, het in Kopenhagen gevestigde Noma met zijn beroemde en charismatische chef-kok René Redzepi, verhuist voor de periode van vijf weken naar Tokio voor een uniek culinair experiment. Noma staat bekend om zijn dogmatische aanpak van koken met natuurlijke ingrediënten uit de omgeving van het restaurant. Is Redzepi in staat om binnen een korte periode met voor hem nog onbekende Japanse ingrediënten een 14-gangen menu te creëren dat ‘World’s Best Restaurant’-waardig is?

Ants on a Shrimp is een unieke en spannende fooddocumentaire over één van de, volgens Time Magazine, meest invloedrijke mensen ter wereld die samen met zijn team het grootste culinaire experiment uit zijn leven aangaat.

Nu op iTunes!

Pers:
RTL Late Night
Kunststof
The Huffington Post, ‘Maurice Dekkers’ Ants on a Shrimp: René Redzepi and the Creation of a Dream’
Eater, ‘Ants on a Shrimp’ Review: Finally, a Noma Documentary Gets It Right